Logistieke Hotspot van het Jaar verkiezing

 

De overall score van de Logistieke Hotspot van het Jaar verkiezing komt tot stand door een panel van 28 experts. Ieder panellid afzonderlijk heeft 15 logistieke hotspots gewaardeerd op basis van de 3 criteria: beschikbaarheid personeel, beschikbaarheid bouwgrond en medewerking van gemeentes en overheid. Daarnaast zijn voorkeursstemmen uitgebracht op de criteria: motivatie personeel, infrastructuur, bereikbaarheid van de logistieke hotspots, de best presterende nationale e-fulfilment en nationale distributie hotspot regio en crossborder e-fulfilment.


Logistieke hotspots verkiezing 2021: Tilburg-Waalwijk pakt de triple


Regio Tilburg-Waalwijk is voor de derde achtereenvolgende keer uitgeroepen tot Logistieke Hotspot nummer 1 van Nederland. Een bijzondere prestatie want alleen regio Venlo-Venray slaagde er in de historie van de verkiezing ooit eerder in om drie keer achter elkaar te winnen. Uitschieter dit jaar is Eindhoven-Helmond met een vierde positie.

Jorn Versteijnen (links), stuurgroeplid Midpoint Brabant Smart Logistics en algemeen directeur van Versteijnen Logistics in Tilburg en Ronald Bakker, lid stuurgroep Midpoint Brabant Smart Logistics en wethouder economische zaken van de gemeente Waalwijk.

Blije gezichten vanmiddag bij Versteijnen Logistics waar een kleine delegatie van Tilburg-Waalwijk bij de in ontvangstname van een taart en een uitvergrote poster van de Logistieke Hotspot kaart van Nederland. Het winnen van de Logistieke Hotspot van het jaar verkiezing voor de derde achtereenvolgende keer heeft de Midden-Brabantse regio te danken aan onder andere een panel van 32 logistiek vastgoed experts die in een half april gehouden enquête deze hotspot (wederom) unaniem veruit de meeste stemmen gaf. Lees verder >>